Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik

(okładka miękka)
Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 144
Oprawa: miękka
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Produkt niedostępny

Opis

Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-ka

Dodatkowe informacje

Autor Opracowanie zbiorowe
Nazwa Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik
Liczba stron 144
Oprawa miękka
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Seria Kucharz małej gastronomii
Język wydania polski
Numer dopuszczenia 04/2005
Dystrybutor Dictum
Data premiery 01-01-2008
Język oryginału polski
Rok wydania 2008
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków: