Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie

(okładka twarda)
Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie (okładka twarda)
Liczba stron: 88
Oprawa: twarda
Wydawca: Multico

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
35,00 zł
Special Price 22,49 zł
- +
LUB

Opis

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy

* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia

* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna

* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb

* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Dodatkowe informacje

Autor Hauer Wolfgang
Nazwa Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie
Liczba stron 88
Oprawa twarda
Wydawca Multico
Tłumacz Opracowanie zbiorowe
Numer wydania I
Język wydania polski
Dystrybutor Platon
Data premiery 01-01-2009
Język oryginału niemiecki
Rok wydania 2009
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Ryby. Wędzenie, Grillowanie, Marynowanie

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków: