Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2

(okładka miękka)
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2 (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 144
Oprawa: miękka
Wydawca: Wydawnictwo eMPi2

Dostępność: Produkt niedostępny

Opis

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Dodatkowe informacje

Autor Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Nazwa Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2
Liczba stron 144
Oprawa miękka
Wydawca Wydawnictwo eMPi2
Język wydania polski
Dystrybutor Wikr
Data premiery 01-01-2008
Język oryginału polski
Rok wydania 2008
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków: