Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

(okładka twarda, książki)
Liczba stron: 192
Data premiery: 25-02-2015
Wydawca: SBM Renata Gmitrzak

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
29,95 zł
Special Price 18,99 zł
- +
LUB

Opis

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych.

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Halarewicz Aleksandra
Nazwa Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Liczba stron 192
Data premiery 25-02-2015
Wydawca SBM Renata Gmitrzak
Seria Vademecum
Oprawa twarda
ean 9788378458609
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału polski
Rok wydania 2015
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.