Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

(okładka miękka, książki)
Liczba stron: 480
Data premiery: 09-05-2018
Wydawca: Wydawnictwo Buchmann

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
49,99 zł
Special Price 32,49 zł
- +
LUB

Opis

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Hamelman Jeffrey
Nazwa Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Liczba stron 480
Data premiery 09-05-2018
Wydawca Wydawnictwo Buchmann
Oprawa miękka
Tłumacz Kowalczyk Jakub
ean 9788328053809
Numer wydania II
Język wydania polski
Język oryginału angielski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.