Co nam Gmyz zgotował. Przepisy ze szczyptą trytolu

(okładka miękka)
Co nam Gmyz zgotował. Przepisy ze szczyptą trytolu (okładka miękka, książki)
Autor: Gmyz Cezary
Liczba stron: 112
Data premiery: 17-05-2016
Wydawca: Editions Spotkania

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
40,01 zł
Special Price 21,49 zł
- +
LUB

Opis

50 przepisów kulinarnych, 50 osób ze świata polityki, 50 rozmów w kuchni – głównie o polityce.

Niezwykła książka kucharska, która powstała na podstawie programu telewizyjnego prowadzonego przez Cezarego Gmyza – "Kuchnia polska". Gmyz zaprosił do swojej kuchni między innymi: Andrzeja Dudę, Pawła Kukiza, Piotra Jeglińskiego, Johna Godsona, Antoniego Macierewicza, Katarzynę Piekarską, żeby się pokłócić na tematy polityczne, a pogodzić nad talerzem pysznych potraw. A przepisy? Istny fjużyn: flaczki po warszawsku, babka ziemniaczana, risotto z grzybami, zupa krem ze szparagów, leczo, wołowina po czesku i wiele innych.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Gmyz Cezary
Nazwa Co nam Gmyz zgotował. Przepisy ze szczyptą trytolu
Liczba stron 112
Data premiery 17-05-2016
Wydawca Editions Spotkania
Oprawa miękka
ean 9788379651320
Podtytuł polski Przepisy ze szczyptą trytolu
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału polski
Rok wydania 2016
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Co nam Gmyz zgotował. Przepisy ze szczyptą trytolu

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.