Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodność polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność – wyborne nalewki owocowe.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Autor | Byszewska Izabella |
---|---|
Nazwa | Cocina polaca |
Liczba stron | 96 |
Data premiery | 10-03-2019 |
Wydawca | Parma Press |
Oprawa | twarda |
ean | 9788377771730 |
Numer wydania | I |
Język wydania | polski |
Język oryginału | polski |
Forma | książka |
Koszty dostawy:
Zamówienie do 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 7,99 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 5,99 zł | 7,99 zł |
Kurier UPS | 9,99 zł | 12,99 zł |
Zamówienie powyżej 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 0,00 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 0,00 zł | 3,99 zł |
Kurier UPS | 0,00 zł | 8,99 zł |
*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.