Jak to się robi po francusku? Z miłością, z pasją i ze smakiem.
Powolne degustowanie, niespieszne rozmowy, spędzanie czasu z bliskimi – z tej książki dowiesz się, jak jedzenie łączy ludzi.
David Gabouriaud, pół-Francuz, pół-Polak, pokazuje to, co w kuchni francuskiej najlepsze – dzieli się przepisami na swoje ulubione dania z dzieciństwa i zdradza tajniki kunsztu francuskich kucharzy. Skosztuj wyśmienitych serów, słodkich tart, delikatnych pasztetów i wielu innych klasycznych pozycji jednej z najlepszych kuchni świata.
Daj się uwieść rozkoszom podniebienia i przeżyj niejedno kulinarne uniesienie.
Bo po francusku gotowanie to namiętność życia.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Autor | Gaboriaud David |
---|---|
Nazwa | Coś francuskiego. Z miłością z pasją ze smakiem |
Liczba stron | 256 |
Data premiery | 25-10-2017 |
Wydawca | Wydawnictwo Pascal |
Oprawa | twarda |
ean | 9788381031080 |
Numer wydania | I |
Język wydania | polski |
Język oryginału | polski |
Rok wydania | 2017 |
Forma | książka |
Koszty dostawy:
Zamówienie do 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 7,99 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 5,99 zł | 7,99 zł |
Kurier UPS | 9,99 zł | 12,99 zł |
Zamówienie powyżej 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 0,00 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 0,00 zł | 3,99 zł |
Kurier UPS | 0,00 zł | 8,99 zł |
*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.