Fizjologia smaku

(okładka twarda)
Fizjologia smaku (okładka twarda, książki)
Liczba stron: 256
Data premiery: 06-05-2015
Wydawca: PIW Państwowy Instytut Wydawniczy

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 48 godzin

Normalna cena:
30,00 zł
Special Price 19,99 zł
- +
LUB

Opis

Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Brillant-Savarin Anthelme
Nazwa Fizjologia smaku
Liczba stron 256
Data premiery 06-05-2015
Wydawca PIW Państwowy Instytut Wydawniczy
Oprawa twarda
Tłumacz Guze Joanna
ean 9788364822124
Numer wydania IV
Język wydania polski
Język oryginału francuski
Rok wydania 2015
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Fizjologia smaku

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.