Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

(okładka miękka, książki)
Liczba stron: 56
Data premiery: 16-06-2010
Wydawca: Wydawnictwo Rea

Dostępność: Produkt niedostępny

Opis

Przyjemnie jest spotkać się w dobrym towarzystwie w słoneczny dzień,  przygotować i delektować się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, wołowe steki z pieprzem, pikantny kurczak z grilla, czy rybne kebaby wyszły znakomicie, szef kuchni odkryje przed wami tajemnice swej sztuki. Te proste, ale przepyszne dania z aromatem dymu na pewno przypadną do gustu i wam i waszym gościom.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Opracowanie zbiorowe
Nazwa Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Liczba stron 56
Data premiery 16-06-2010
Wydawca Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Tłumacz Łukasik Inna
ean 9788375442489
Tytuł i podtytuł oryginalny Kulinarnyje Kursy. Grill, Mangał, Barbercu.
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału rosyjski
Rok wydania 2010
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Poczta Polska Odbiór w placówce
6,99 zł 8,99 zł
Stacje Orlen 6,99 zł -
Poczta Polska Pocztex Kurier 48 7,99 zł 9,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Poczta Polska Odbiór w placówce 0,00 zł 4,99 zł
Stacje Orlen 0,00 zł -
Poczta Polska Pocztex Kurier 48 0,00 zł 4,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł