Króliki. Towarowa produkcja mięsna

(okładka miękka, książki)
Liczba stron: 132
Data premiery: 02-08-2012
Wydawca: PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny + czas dostawy

37,99 zł
- +
LUB

Opis

Założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Barabasz Bogusław
Nazwa Króliki. Towarowa produkcja mięsna
Liczba stron 132
Data premiery 02-08-2012
Wydawca PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa miękka
ean 9788309018216
Język wydania polski
Język oryginału polski
Rok wydania 2003
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Króliki. Towarowa produkcja mięsna

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 5,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.