Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku

(okładka miękka, książki)
Autor: Black Keda
Liczba stron: 192
Data premiery: 13-05-2016
Wydawca: Wydawnictwo RM

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
29,90 zł
Special Price 18,99 zł
- +
LUB

Opis

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.

Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Black Keda
Nazwa Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku
Liczba stron 192
Data premiery 13-05-2016
Wydawca Wydawnictwo RM
Oprawa miękka
Tłumacz Piątek Justyna
ean 9788377735626
Podtytuł polski Sztuka gotowania krok po kroku
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału francuski
Rok wydania 2016
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.