Kwalifikacja T.6. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

(okładka miękka, książki)
Autor: Kmiołek Anna
Liczba stron: 184
Data premiery: 10-10-2013
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
43,04 zł
Special Price 37,49 zł
- +
LUB

Opis

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Kmiołek Anna
Nazwa Kwalifikacja T.6. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Liczba stron 184
Data premiery 10-10-2013
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
ean 9788302135897
Numer wydania I
Język wydania polski
Numer dopuszczenia 65/2013
Język oryginału polski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Kwalifikacja T.6. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.