Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Autor | Granecka-Wrzosek Bożena, Drogoń Witold |
---|---|
Nazwa | Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.3. Szkoła ponadgimnazjalna |
Liczba stron | 304 |
Data premiery | 27-08-2013 |
Wydawca | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Oprawa | miękka |
ean | 9788302136320 |
Numer wydania | I |
Język wydania | polski |
Numer dopuszczenia | 29/2013 |
Język oryginału | polski |
Forma | książka |
Koszty dostawy:
Zamówienie do 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 7,99 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 5,99 zł | 7,99 zł |
Kurier UPS | 9,99 zł | 12,99 zł |
Zamówienie powyżej 199 zł
Dostawa | Płatność online | Płatność przy odbiorze* |
---|---|---|
Punkt odbioru | 0,00 zł | - |
Paczkomaty Inpost 24/7 | 0,00 zł | - |
Pocztex Kurier 48 | 0,00 zł | 3,99 zł |
Kurier UPS | 0,00 zł | 8,99 zł |
*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.