Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2

(okładka miękka)
Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2 (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 488
Data premiery: 12-06-2015
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
46,50 zł
Special Price 39,99 zł
- +
LUB

Opis

Zeszyt ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2" przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Namysław Iwona, Górska Lidia
Nazwa Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2
Liczba stron 488
Data premiery 12-06-2015
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
EAN 9788302152573
Język wydania polski
Język oryginału polski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.