Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz

(okładka miękka)
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz (okładka miękka, książki)
Autor: Kmiołek Anna
Liczba stron: 288
Data premiery: 04-09-2013
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
52,40 zł
Special Price 45,99 zł
- +
LUB

Opis

Zakres:
1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)

Podręcznik do nauki:
metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych,
zasad przechowywania artykułów spożywczych.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Kmiołek Anna
Nazwa Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz
Liczba stron 288
Data premiery 04-09-2013
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
ean 9788302135873
Numer wydania I
Język wydania polski
Numer dopuszczenia 21/2013
Język oryginału polski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.