Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Kwalifikacja T.6. Podręcznik. Tom 2. Część 2. Technikum i szkoły zawodowe

(okładka miękka, książki)
Liczba stron: 496
Data premiery: 19-06-2015
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 48 godzin

Normalna cena:
49,20 zł
Special Price 42,99 zł
- +
LUB

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Konarzewska Małgorzata
Nazwa Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Kwalifikacja T.6. Podręcznik. Tom 2. Część 2. Technikum i szkoły zawodowe
Liczba stron 496
Data premiery 19-06-2015
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
ean 9788302147210
Numer wydania I
Język wydania polski
Numer dopuszczenia 19/2015
Język oryginału polski
Rok wydania 2015
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Kwalifikacja T.6. Podręcznik. Tom 2. Część 2. Technikum i szkoły zawodowe

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.