Testy i zadania praktyczne.Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy

(okładka miękka)
Testy i zadania praktyczne.Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 96
Data premiery: 25-04-2014
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
34,80 zł
Special Price 25,99 zł
- +
LUB

Opis

Celem publikacji jest solidne przygotowanie uczniów do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 - Planowanie i realizacja usług w recepcji  -w zawodzie technik hotelarstwa. Książka zawiera pięć zestawów testowych, z których każdy obejmuje 40 zadań testowych oraz zadanie praktyczne z propozycją rozwiązania. Zestawy umożliwiają sprawdzenie wiedzy i umiejętności, a klucz odpowiedzi pozwala na ocenę postępów w nauce. Wszystkie materiały zostały przygotowane zgodnie z obowiązującymi wymaganiami egzaminacyjnymi. Do publikacji dołączono też wzory dokumentów, których wypełnienie stanowi element egzaminu zawodowego.

Dodatkowe informacje

Autor Rudziński Andrzej
Nazwa Testy i zadania praktyczne.Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy
Liczba stron 96
Data premiery 25-04-2014
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
Numer wydania I
Język wydania polski
Dystrybutor OSDW Azymut
Język oryginału polski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Testy i zadania praktyczne.Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt Odbioru 0,00 zł -
Poczta Polska 3,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 9,99 zł
Paczkomaty Inpost 5,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt Odbioru 0,00 zł -
Poczta Polska 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -
Punkt Odbioru 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.