Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

(okładka miękka)
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb (okładka miękka, książki)
Autor: Binder Egon
Liczba stron: 118
Data premiery: 01-01-2006
Wydawca: Multico

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
25,00 zł
Special Price 19,49 zł
- +
LUB

Opis

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Binder Egon
Nazwa Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Liczba stron 118
Data premiery 01-01-2006
Wydawca Multico
Seria Zrób to sam
Oprawa miękka
Tłumacz Grabowski Adam
ean 9788370734411
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału niemiecki
Rok wydania 2006
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.