Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

(książka + CD, książki)
Autor: Gahm Bernhard
Liczba stron: 128
Data premiery: 24-03-2014
Wydawca: Wydawnictwo Rea

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
22,90 zł
Special Price 14,49 zł
- +
LUB

Opis

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin to książka z której można dowiedzieć się,  jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa.
W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

  • informacje na temat urządzeń i dodatków
  • dokładne wskazówki i rady profesjonalisty
  • wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach
  • porady pozwalające unikać błędów.

Dodatkowo prezentacja na CD - Domowy wyrób kiełbas.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dodatkowe informacje

Autor Gahm Bernhard
Nazwa Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Liczba stron 128
Data premiery 24-03-2014
Wydawca Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Tłumacz Mac Renata
ean 9788379930067
Numer wydania I
Język wydania polski
Język oryginału niemiecki
Rok wydania 2014
Forma książka + CD

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 7,99 zł -
Pocztex Kurier 48 4,99 zł 7,99 zł
Kurier 9,99 zł 12,99 zł

Zamówienie powyżej 199 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Paczkomaty Inpost 24/7 0,00 zł -
Pocztex Kurier 48 0,00 zł 3,99 zł
Kurier 0,00 zł 8,99 zł

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.