Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1

(okładka miękka)
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1 (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 384
Data premiery: 26-07-2014
Wydawca: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
47,60 zł
Special Price 40,99 zł
- +
LUB

Opis

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.

Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Dodatkowe informacje

Autor Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Nazwa Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1
Liczba stron 384
Data premiery 26-07-2014
Wydawca WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa miękka
Język wydania polski
Dystrybutor Wikr
Język oryginału polski
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:

Dostawa

Koszty dostawy:

Zamówienie do 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Poczta Polska (48h) 3,99 zł 7,99 zł
Kurier 7,99 zł 10,99 zł
Paczkomaty Inpost 6,99 zł -

Zamówienie powyżej 149 zł

DostawaPłatność onlinePłatność
przy odbiorze*
Punkt odbioru 0,00 zł -
Poczta Polska (48h) 0,00 zł 5,99 zł
Kurier 0,00 zł 5,99 zł
Paczkomaty Inpost 0,00 zł -

*Płatność przy odbiorze dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.