Zarządzanie jakością żywności

(okładka miękka)
Zarządzanie jakością żywności (okładka miękka, książki)
Liczba stron: 412
Oprawa: miękka
Wydawca: WNT

Dostępność: Dostępny | Wysyłamy w 24 godziny

Normalna cena:
37,00 zł
Special Price 29,49 zł
- +
LUB

Opis

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Dodatkowe informacje

Autor Opracowanie zbiorowe
Nazwa Zarządzanie jakością żywności
Liczba stron 412
Oprawa miękka
Wydawca WNT
Numer wydania I
Język wydania polski
Dystrybutor OSDW Azymut
Data premiery 01-01-2004
Język oryginału angielski
Rok wydania 2004
Forma książka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Zarządzanie jakością żywności

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków: